Van kleins af aan ben ik al een echte crea-bea.
Tekenen, knippen, plakken, cake bakken (waar vooral mijn moeder af en toe hysterisch van werd, omdat de keuken altijd een complete chaos was), als het maar creatief was. Uren kon ik in tijdschriften bladeren om foto’s en plaatjes te bekijken en al jong kreeg ik van mijn ouders m’n eerste camera.

Na mijn eindexamen was het dus ook niet zo heel gek dat ik een creatieve opleiding ging doen en raakte ik helemaal besmet met het fotografievirus.
Uiteindelijk is daar Picture your World uit voort gekomen, iets wat ik met veel plezier doe naast mijn werk als docent Grafisch Vormgeven op diezelfde creatieve opleiding!
Het maakt mij ontzettend gelukkig als ik mensen enthousiast hoor over de foto’s die van hun en hun dierbaren zijn gemaakt.

Maar er is natuurlijk meer dan alleen fotografie. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met m’n hond Sjaakie. Een ongelooflijke luie, maar gezellige hond. Kook ik graag, om vervolgens gezellig met vrienden en familie te eten. Lekker schilderen en tekenen en heb ik ook een grote liefde voor reizen en alles wat met Spanje te maken heeft.
Kortom, genoeg om vast te leggen met mijn camera en met dit alles blijft het natuurlijk:

Your World – Your Imagination – Your Picture

Veel liefs,
Lieke

About my world

 

 

 

 

 

 

 

Ps. Wil je meer weten over mij en mijn manier van fotograferen? Neem dan gerust contact op! Tot snel!