Een bevalling is een bijzondere gebeurtenis, een achtbaan van emoties en één van de meest bijzondere momenten in jullie leven.

Met geboortefotografie leg je alle emoties en bijzondere momenten van de bevalling vast in een smaakvolle reportage. Van de weeën, tot de steun van je naasten, de geboorte zelf, het doorknippen van de navelstreng en natuurlijk het meest bijzondere moment wanneer jullie je kindje zelf voor het eerst kunnen vasthouden en zien.

Een voorbeeld van enkele foto’s die gemaakt worden tijdens geboortefotografie kun je bekijken in dit filmpje:

https://youtu.be/bFHKhEMvoVQ

Hoe gaat het in zijn werk?

De geboorte van jullie kindje is een bijzondere en intieme gebeurtenis, daarom kom ik graag voor een kennismakingsgesprek langs om jullie wensen en grenzen te bespreken. Tijdens de gebeurtenis zelf ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond en zal ik ook geen gebruik maken van bijvoorbeeld flitsers.

Na de geboorte maak ik, indien gewenst, foto’s van de controles en de eerste momenten met ouders en eventuele broertjes en zusjes.
Dit houdt in dat ik na de geboorte vaak nog 2 uur aanwezig ben.

Naderhand ontvang je alle foto’s digitaal én een compilatiefilmpje van de meest ontroerende foto’s.

Prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen en of de bevalling gepland of spontaan is. De kosten voor
een geplande bevalling bedragen € 500,- en voor een spontane bevalling € 800,- met een maximale reistijd van 2 uur vanaf Langeveen.
Voor vragen en meer informatie kun je altijd contact opnemen.