Review Saal Digital

Saal Digital

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We kennen het allemaal wel…duizenden foto’s hebben, maar allemaal online, op onze mobiel, laptop of ergens nog op een verloren dvd’tje, maar afdrukken? Dat gebeurt steeds minder.

En hoe vaak gebeurt het wel niet dat je de foto’s dan zelfs vergeet?

Mij gebeurde hetzelfde. Ik maak duizenden foto’s, maar voor mezelf een foto afdrukken…vrij weinig.
Totdat ik werd gevraagd om een product van Saaldigital te testen en een review hierover te schrijven.

In mijn archief duikend heb ik gekozen om een foto af te drukken van mijn reis naar New York dit jaar, maar alsof dit niet al genoeg keuze was kwam ik op de site van Saaldigital helemaal tot veel keuze! Wat een prachtige producten!!

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een afdruk op Alu-Dibond en dan gelijk op groot formaat van 40×60 om te testen hoe de kwaliteit was en deze was super!! Prachtig materiaal, mooi afgedrukt en geen ruis of pixelvorming. Ook de verzendwijze was goed geregeld. Flink ingepakt kwam mijn afdruk binnen. 

Op de website van Saaldigital kun je er voor kiezen om een ontwerpprogramma voor je afdrukken te downloaden of om rechtstreeks je foto te uploaden. Ik kies standaard voor dat laatste, gewoon weg omdat ik geen zin heb om een programma te downloaden en dat werkte prima.

Of er dan helemaal geen minpunten waren? Nauw, als ik er dan eentje moet noemen…de keuze is reuze. Van canvas tot alu-dibond en van acrylglas tot hardschuim en dan heb ik nog niet eens de overige producten zoals posters, fotoboeken, kalenders en nog veel meer opgenoemd. 

Nu ik het zo bekijk, eigenlijk is dit natuurlijk een super pluspunt!

Ik werk met enkele bedrijven samen voor mijn afdrukken van jullie foto’s en aan deze keuze wordt Saaldigital nu zeker toegevoegd!

Ps. zelf ook je foto’s afdrukken bij Saaldigital? Volg dan hun Facebookpagina voor leuke kortingsacties! 

Saal Digital

Comments are closed.